Observare de urși în munții Harghitei

Observare de urși în munții Harghitei

Avem o ofertă specială pentru turiştii noştrii.

Avem posibilitatea să vă arătăm ursul brun in habitatul lui natural.
La poalele munţilor Harghita ne aşteaptă o căsuţă bine echipată , de unde putem să observăm animalele , şi dacă e cazul, să facem nişte fotografii.

Ursul vine la locul special amenajat alimentației spre amurg, deci trebuie ajuns la locul de pândă cu 1-1,5 ore inainte de inserare.

Familiarizare: înainte de plecare grupul o să primească programul detaliat şi nişte instrucţiuni de la ghid
Echipament necesar: bocanci sau cizme

Important!
-Pentru o pândă cu succes, trebuie evitat orice zgomot.
-Parfumul prea intens poate fi deranjant pentru animale.
-Blițul aparatului de fotografiat poate să-l sperie pe urs.

Pentru mai multe detalii:

Babos Zsolt 0040 748 103 311

Moraru Norbert 0040 734 746 618

Excursii

Excursii

Harghita Mădăras este o locatie îndrăgită de excursionisti. Plimbând spre vârful Mădăras, spre vârful Mihai Mare, spre cascadă sau spre Harghita băi, putem să descoperim zona, flora si fauna muntelui.

Ture cu bicicleta

Ture cu bicicleta

Veniți și descoperiți Harghita Mădăraș în cadrul unei ture cu bicicleta!

Schi

Schi

Pentru iubitorii de zăpadă Harghita Mădăraș este unul din cele mai populare locuri de întâlnire. Cei care vor să petreacă o zi frumoasă pe pârtie cu schi, snow board sau săniuș o să găsească pârtia deschisă, în funcție de condițiile de zăpadă, din mijlocul lui decembrie până la sfârșitul lui martie. Există posibilitatea de a închiria echipamente.

Salina Praid

Salina Praid

În estul Transilvaniei, pe meleagul Ţinutului Secuiesc, există o zonă – unică – care şi-a dobândit numele de la comoarasa din subteran: „Zona ocnelor de sare” sau „Ţinutul Sării”.

Acest meleag, desprins parcă dintr-un basm, are în subasment imensa acumulare de sare de la Praid, unul din cele mai mari zăcăminte din Europa. Uriaşul depozit de sare, având o formă uşor eliptică cu diametrele de 1,2 km x 1,4 km îşi are rădăcinile la stupefianta adâncime de 2,7 km.